Lippenbalsem

Lippenbalsem bedrukken

Lippen balsem bedrukken, is een ideeal relatiegeschenk voor zowel mannen als vrouwen. Wie houd er nu niet van zachte lippen?  Lippen balsum is een relatiegeschenk, dat door ieder gebruik weer in contact komt met u logo of boodschap. 

We hebben ons uiterste best gedaan om een goede voorselectie voor u te maken. Mochtu er toch niet helemaal uit komen, neem dan contact met ons op. T. 0528-851155

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:

Lippenbalsem bedrukken

Lippen balsem is een kleine tube of bakje waar lippenbalsem in zit. Lippen balsem is een ideale reclamedrager, omdat elke keer wanneer deze bedrukte balsem gebruikt word de klant in aanraking komt met uw bedrijf of boodschap.  Zowel mannen als vrouwen houden van zachte lippen, in deze categorie hebben we verschillen libelbalsem. Mannen gebruiken de balsem voornamelijk in de winter tijdens wintersport . Verzorgingsproducten zijn de ideale relatiegeschenken omdat elk gebruik hiervan een contactmoment is met de klant.

Wij drukken lippenbalsem af als promotionele items en verhogen uw naamsbekendheid. Als u op zoek bent naar een speciaal promotie-item, laat dan uw lippenbalsem bedrukken met uw reclameboodschap of logo. Uw klanten zijn vooral blij met lippenbalsem en onthouden uw bedrijfsnaam elke dag als u dit promotieproduct met een logo gebruikt.  Vraag een offerte en bestel een sample. Zodat u de kwaliteit zelf kunt beoordelen.