Papieren tassen

Papieren tassen bedrukken

Indien u geinteresseerd bent in de papieren tassen van Promobee, kunt u eenvoudig het stappenplan doorlopen en hierin uw keuzes maken. Nadat u het stappenplan heeft voltooid en de offerte heeft verstuurd kunt u uw logo uploaden op de bedanktpagina. Vervolgens ontvangt u spoedig een digitaal proefdruk van uw papieren tas. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:

Papieren tassen met bedrukken

Sinds enkele jaren wordt er in toenemende mate van ondernemers verwacht, rekening te houden met de wereld om hen heen. Vele bedrijven spelen op deze ontwikkeling in, door gebruik te maken van duurzame producten en het milieu hiermee zoveel mogelijk te ontlasten.

Eén van de maatregelen die vanuit de regering is doorgevoerd is de stimulans van papieren tassen. Sinds 1 januari 2016 mogen ondernemers geen plastic tasjes meer gratis weggeven in de retail. Een duurzaam alternatief van plastic tasjes, zijn de papieren tasjes. Promobee speelt op deze ontwikkeling in door prijstechnisch, zeer aantrekkelijke, papieren tasjes te leveren. 

Het papieren tassen assortiment van Promobee bestaat uit een groot aantal verschillende soorten, maten en kleuren. Varierend van de laag geprijsde budget tassen tot de luxe kwaliteitstassen. De tassen zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw, geel, roze, zwart en wit. 

Door de kleuren te kiezen die aansluiten bij uw huisstijl en de tas ook te voorzien van uw eigen logo, kunt u de papieren tassen volledig personaliseren.