Sleutelhangers

Sleutelhangers bedrukken

Verlies nooit meer je sleutels met deze bedrukte sleutelhangers. Verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren!

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:

Sleutelhangers bedrukken

Een sleutelhanger is een item dat is gekoppeld aan een enkele sleutel of een sleutelhanger. Niet te verwarren is de sleutelhanger met een lanyard of sleutelhanger met de sleutel om de nek. Sleutelhangers bieden voldoende ruimte voor uw bedrijfslogo, zijn nog steeds goedkoop, praktisch en zijn zeer populaire relatiegeschenken. Logo-gepersonaliseerde promotionele sleutelhangers behoren tot de absolute best verkochte promotieartikelen.

Sleutelhanger afdrukken

Onze promotionele artikelen variëren we hebben een aantal sleutelhangers of sleutelhanger met logo of sleutelhanger met logo en reclameboodschap. Een promotietrailer met uw logo bevindt zich meestal twee weken na bestelling in onze winkel met promotionele producten in uw bedrijf. De kwaliteit van onze sleutelhanger wordt gecontroleerd, zodat we altijd topaanbiedingen kunnen leveren. Bestsellers onder onze promotieartikelen zijn vaak de sleutelhangers of lanyards, dus u kunt ze hier ook vinden. Je lanyards en sleutelhangers zijn met druk afgewerkt. Afdrukkosten komen niet voor!

Hebt u er ooit aan gedacht om sleutelhangers te gebruiken als reclamemedium? We kennen allemaal de dagelijkse greep op kantoor, huis of autosleutels en zijn blij met een sleutelhanger, die zowel praktisch als opvallend is. Omdat een eenvoudige sleutel, zonder een sleutelhanger, snel kwijt raakt  in het huishouden of op kantoor. Met een visueel opvallende sleutelhanger vergemakkelijkt het zoeken. Bovendien dienen ze om belangrijke sleutels van elkaar te onderscheiden, met behulp van deze tags wissel je niet langer sleutels in. Onze selectie van sleutelhangers varieert van de chipkaarthouder tot flesopeners