Keycords & lanyards

Keycords van Promobee

Bedrukte keycords
Keycords zijn bij ons volledig gepersonaliseerd te verkrijgen in allerlei kleuren, maten en natuurlijk uw eigen logo. Ideaal om uit te delen als promotieartikel en bijvoorbeeld te gebruiken als sleutelbos.
Kenmerkend aan de PromoBee keycords is de zeer goede printkwaliteit, een snelle levertijd en een scherpe lage prijs. Daarnaast zijn ze al verkrijgbaar vanaf een zeer kleine oplage. Oftewel, ook voor uw keycords moet u bij PromoBee zijn.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:

Keycords bedrukken

Stel zelf uw keycord samen, en laat deze ful coplour bedrukken. 

De bedrukte keycords zijn volledig te personaliseren doordat ze in elke kleur beschikbaar zijn en voorzien kunnen worden van bijvoorbeeld uw bedrijfslogo. 

Lage minimale afnamehoeveelheden en snelle levertijden met altijd de beste printkwaliteit voor de allerlaagste prijs.

Door middel van een full colour print Keycord met uw logo of bedrijdsnaam de Keycords een ideale manier om onder de aandacht te komen en te blijven bij bijvoorbeeld uw klanten of relaties. Zelfs individuele personalisatie is mogelijk! Kortom: ook voor keycords bent u bij PromoBee aan het juiste adres!

Keycords  zijn ideaal als promotie-artikelen en kunnen snel worden bedrukt met uw logo. U kunt onze lanyards eenvoudig online kopen - selecteer gewoon uw gewenste sleutelband, pas deze aan uw wensen aan en bereken uw prijs. Lanyards worden ook wel lanyards genoemd en zijn zeer geschikt als give-aways of weggeefacties omdat ze populair en goedkoop zijn. Lanyards worden vooral gebruikt op beurzen en evenementen of als veiligheidslijn. Lanyards zijn speciaal voor u gemaakt als individuele promotionele producten: kleuren, breedte en natuurlijk opdruk kunnen worden afgestemd op uw bedrijfsontwerp. Onder de goedkope promotionele producten zijn de reclamelinten, de bestseller en met individuele opdruk echte blikvanger. Voor alle vanglijnen hebben we PVC-badgehouders, deze zijn verkrijgbaar in zowel liggend formaat als in staand formaat en ze passen perfect bij elk keycord.