Waterflesjes

Waterflesjes bedrukt met uw eigen logo als promotie artikel

Met uw gewenste bedrukking op de label, maakt u uw bedrijf nog meer zichtbaar tijdens elk evenement. Kies een fles, een kleur dop, selecteer het aantal en ontvang binnen een minuut een vrijblijvende offerte!

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:

Bedrukte waterflesjes promoten uw bedrijf

Een flesje water wordt altijd gewaardeerd door uw doelgroep. Het is verrassend om te krijgen tijdens bijvoorbeeld een beursdag, een (sport)evenement of een reis. Wanneer het waterflesje er dan ook nog eens aantrekkelijk uitziet door uw bedrukking, wordt de herkenbaarheid voor uw bedrijf vergroot. De perfecte promotie!

Gepersonaliseerde waterflesjes zijn geschikt tijdens elk evenement

Dat een flesje water met logo of een ander mooi ontwerp het goed doet op verschillende evenementen en gelegenheden, blijkt wel uit de uiteenlopende organisaties die onze waterflesjes al weten te vinden. Bedrukte waterflesjes kunnen heel goed uitgedeeld worden tijdens:

  • hardloopwedstrijden/ marathons

  • voetbalclinics of andere sportevenementen

  • beurzen

  • productpresentaties

  • grote vergaderingen

  • de verkoop van een nieuwe auto

  • een reis met een luchtvaartmaatschappij

  • horeca- of cateringevenementen

  • het wachten in een wachtkamer bij de bank, kliniek enzovoort

  • of na een bruiloft als antikater presentje

Keuzemogelijkheden

Onze flesjes zijn gemaakt van kunststof en hebben een inhoud van 330 ml of 500 ml. Er is keuze uit verschillende kleuren doppen of bijvoorbeeld een sportdop. Met een full colour label, waar uw organisatie zichtbaar op wordt gemaakt, is het flesje helemaal af. Uiteraard zijn al onze materialen recyclebaar.
Het bronwater dat wij leveren is puur, wordt op een natuurlijke manier verkregen, bevat geen toevoegingen en heeft een houdbaarheid van twee jaar.

Waterflesjes bedrukken – op waterflesjes adverteren als een promotieartikel

Flesjes water met logo , bedrukte waterflesjes, flessen bedrukken met uw eigen logo en promoot uw eigen logo op allerlei soorten evenementen. De klassieker onder de promotionele drankjes zijn de PET-flesjes met eigen  ontworpen label. De waterflesjes zijn beschikbaar in 330 en 500 ml. Voozien van een schroefdop, of een sportdop. Geen keel blijft droog met deze promotionele drankjes. Originele waterflessen met een eigen ontwerp en een eigen label zijn echte blikvangers bij elke vergadering en elk evenement of beurs.

Het complete assortiment waterproducten wordt geproduceerd volgens de huidige hygiënenormen, richtlijnen en wettelijke vereisten. Aantrekkelijke prijzen en de beste waterkwaliteit zijn gegarandeerd.

Bestel online reclamewater met bedrijfslogo

Mineraalwater als reclame water voor  lichaam en geest verfrist, is rustgevend en revitaliserend. Dus, een ideaal geschenk voor op een beurs  of een promotiedrank voor aankomende evenementen.

Levering zorgvuldig en snel

De waterflesjes worden geleverd in kartonnen dozen, zo blijven de flesjes mooier tijdens transport.
Binnen 5 werkdagen kunnen uw flesjes op elk gewenst adres geleverd zijn. Bekijk hier de voorwaarden of neem direct contact op voor de mogelijkheden.
Koud water is nog fijner! Bestel op tijd, zodat u de flesjes gekoeld kunt uitdelen.