Pepermunt

Pepermunt bedrukken

Met deze PromoBee pepermuntrolletjes heb je altijd een frisse adem. Een leuk relatiegeschenk om uit te delen op beursen en evenementen, volledig gepersonaliseerd met uw eigen logo!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 11

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
Page:

Pepermunt bedrukken

Eén van de meest zoete en smaakvolle productgroepen uit het assortiment van Promobee zijn de snoepjes! Door innovaties in het productiepark kunnen onze digitale printtechnieken en assemblageprocessen nu namelijk ook ingezet worden voor snoepjes.

Onder snoepjes verstaan wij onder andere bedrukte pepermunt blikjes en bedrukte snoeppotten. De prijzen van de Promobee snoepjes zijn inclusief full colour bedrukking. Daarnaast hebben de snoepjes net zoveel voordelen als alle andere producten namelijk; lage minimale afnamehoeveelheden en snelle levertijden. Kortweg, de beste printkwaliteit voor de allerlaagste prijs.

Met een full colour print of lasergravure met uw logo of naam zijn de PromoBee snoepjes de ideale manier om onder de aandacht te komen en te blijven bij uw klanten of relaties. Zelfs individuele personalisatie is mogelijk, waardoor ieder Promobee snoepje een persoonlijk en uniek karakter krijgt.