Het ontstaan van PromoBee

Wat ooit begon als F&R Gifts & Promowear, opgestart door twee studenten, is uitgegroeid tot een goedlopende onderneming met een andere naam, namelijk; PromoBee. PromoBee is medio 2018 een belangrijke leverancier van promotionele artikelen en relatiegeschenken op de Nederlandse- en Belgische markt.

Branche

De branche van promotieartikelen is zeer groot en divers en kent tal van mogelijkheden. Het kan daarom lastig te zijn voor u om alles te overzien. PromoBee probeert u hierin te ontzorgen en te begeleiden. Op onze website vindt u daarom een duidelijk overzicht van ons complete assortiment promotieartikelen, volledig ingedeeld op categoriebasis. Wij geven u daarnaast de mogelijkheid om een volledig vrijblijvende offerte binnen 1 minuut in uw mailbox te ontvangen! Echter bieden wij ook de optie om de producten direct te bestellen. Bij PromoBee wordt u niet verrast door verborgen kosten! Het bedrag van uw bestelling of offerte is het daadwerkelijke bedrag dat u betaald.

Kwaliteit

Om een goede indruk achter te laten bij u eigen klanten, wilt u graag een promotieartikel met een goede kwaliteit weggeven. Het begrip kwaliteit staat ook bij ons centraal, door zorgvuldig een product uit te kiezen die voldoet aan al onze eisen. Naast het leveren van een op en top product, die kwalitatief goed is en voldoet aan uw wensen, vinden wij het ook belangrijk dat het onderhoud met de klant goed is. Kwaliteit gaat immers verder dan alleen het leveren van een goed product.

Dynamisch

Inmiddels is PromoBee al jaren actief in de promotieartikelen branche. Het is een snel bewegende markt, die elk jaar weer nieuwe ontwikkelingen kent. Door de nodige kennis te vergaren, ervaring, het bezoeken van beurzen en volgen van ontwikkelingen, kunnen wij inspelen op de nieuwste trends en producten die de markt te bieden heeft.

Team PromoBee

René Kerkhof ~ Eigenaar PromoBee
René is X jaar oud en de oprichter van PromoBee. René zorgt voor het klantcontact..

Michael Ham ~ De creatieve duizendpoot
Michael is X jaar oud en het manusje-van-alles binnen team PromoBee. Zo verzorgt hij de proefdrukken die u mag ontvangen in uw mailbox.

Tim Buining ~ Grafisch Vormgever
Test

Matthijs Beumer ~ Chief Morale Officer
Matthijs houdt zich bezig met het volgen van nieuwe trends die zich op de markt voor doen.
Goed gemutst, scherp, 5- talig en onder het genot van een drankje struint hij letterlijk elke beurs wereldwijd af om voor voor u de beste deals en nieuwste artikelen binnen slepen.

Adis Nazareet ~ Marketingmanager
Adis Nazareet is al ruim 5 jaar actief als marketingmanager binnen team PromoBee. Adis houdt zich bezig met het opzetten van goed doordachte marketingplannen. Vervolgens zorgt hij ervoor dat het totale plaatje volledig tot zijn recht komt, door middel van goede aansturing.

Melvin Zwiep ~ Online Marketeer
Melvin houdt zich bezig met het opzetten en beheren van de online marketing campagnes. Hierbij hoort het schrijven van content, beheren van de online advertenties en het optimaliseren van de website.