Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Tel af naar de feestdagen met gepersonaliseerde adventskalenders

Een adventskalender maken is de perfecte manier om de voorpret voor de feestdagen te vergroten. Bij PromoBee kun je je eigen adventskalender ontwerpen en personaliseren. Wil je er eentje die gevuld is met iets bijzonders, of vul je hem liever zelf? De keuze is aan jou. Van chocolade tot kleine cadeautjes: alles is mogelijk. En het leukste? Je kunt de adventskalender helemaal bedrukken zoals je wilt. Denk aan een mooie foto, een logo of een persoonlijke boodschap.

Adventskalender zelf vullen

Wil je zelf bepalen wat er achter elk vakje schuilgaat? Dat kan. We bieden lege adventskalenders aan die je zelf kunt vullen. Vul de kalender met je favoriete chocolaatjes, kleine cadeautjes, of zelfs mini-verrassingen voor elke dag. Deze kalenders zijn er in verschillende maten. Zo kun je kiezen voor een variant die door de brievenbus past of een grotere kalender met ruimere vakjes. Perfect voor als je wat groters wilt verstoppen.

Je kunt er ook voor kiezen om een gevulde adventskalender te kopen.

Lege adventskalender

Een lege adventskalender geeft je alle vrijheid om je creativiteit de vrije loop te laten. Kies wat jij leuk vindt om achter de vakjes te verstoppen. Van snoepgoed tot gepersonaliseerde cadeautjes, alles is mogelijk. Deze kalenders zijn er in verschillende maten en stijlen, zodat je altijd iets vindt dat bij je past. Wil je er eentje die makkelijk per post te versturen is? Geen probleem, we hebben speciale brievenbusformaat kalenders. Ideaal voor bedrijven.

Laten bedrukken door Promobee

Wil je jouw adventskalender uniek maken? Laat hem dan bedrukken! Of je hem nu gebruikt als relatiegeschenk of als onderdeel van een kerstpakket: een bedrukte adventskalender maakt indruk. Bij PromoBee kun je je kalender laten bedrukken met jouw logo, een foto, of zelfs een persoonlijke tekst. Een origineel en verrassend cadeau dat elke dag weer plezier brengt.

Adventskalender met foto

Wat dacht je van een adventskalender met een persoonlijke foto erop? Dit is een perfect cadeau voor familie of vrienden. Kies een mooie herinnering of een grappige foto en maak er iets bijzonders van. Elke dag dat er een vakje open gaat, herinnert het de ontvanger aan een mooi moment. Het zorgt niet alleen voor een glimlach, maar maakt de decembermaand ook extra speciaal.

Gepersonaliseerd maken

Op zoek naar iets unieks? Een gepersonaliseerde adventskalender is een origineel idee om collega’s mee te verrassen. Laat de kalender bedrukken met een persoonlijke boodschap, de naam van de ontvangers of een teamfoto. Bij PromoBee kun je alle kanten op. Wat je ook kiest, met een adventskalender van PromoBee wordt de decembermaand extra feestelijk.

Dit zijn de opties

Je hebt de keuze uit verschillende soorten en maten adventskalenders: 

Met andere woorden: je kunt het zo gek niet bedenken of er is een design mogelijk. 

Personaliseer en bestel bij Promobee

Het bestellen van je eigen adventskalender bij PromoBee is eenvoudig en snel. Kies het model dat bij je past, upload je ontwerp of foto, en bepaal of je de kalender gevuld wilt hebben of liever zelf vult. Binnen een paar stappen is alles geregeld.

Heb je hulp nodig bij het ontwerp? Geen probleem, ons team staat elke werkdag klaar om je telefonisch te helpen. Zodra alles is afgerond, gaan we direct aan de slag met het bedrukken en verzenden. Voor je het weet, heb je jouw unieke adventskalender in handen, helemaal klaar voor de feestdagen.